Print

Om Bliss

Bliss har lang erfaring med klassisk massasje og akupunktur, men vi tilbyr også andre behandlinger som snart mamma gravidmassasje og idrettsmassasje

Om Bliss

Bliss ligger på Majorstuen i Oslo. Når du besøker oss ønsker vi at du  får  en opplevelse av velvære og harmoni. Vi vil hjelpe deg til å ta en pause fra hverdagen. I tillegg til å gi deg en "spa-opplevelse" vil du også få hjelp til problemer/smerter/skader i muskel og skjelett med effektive behandlinger. Er du gravid kan du trygt komme til oss for en av våre Snart Mamma behandlinger, vi har lang erfaring med massasje og akupunktur på gravide.

Her vil du finne høy kvalitet og effektive behandlinger. Hos oss er det du som står i sentrum, og vi ønsker at du føler deg ivaretatt  og nyter godt av lang erfaring og kompetanse. Du kan bestille time via online-booking, telefon eller sende en mail til bliss@blissfrogner.no Tlf: 22099988 Det enkleste er å bruke nettbooking, da vi ofte er opptatt i behandling og ikke får svart på telefon eller mail umiddelbart.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen!
 

 


Bestill time online - klikk her

Åpningstider

  • Tirsdag og torsdag Bedriftsbehandlinger
  • Alle andre dager Se onlinebooking for ledig tid
  • 12/3 - 26/3 Stengt