Print

Snart Mamma behandlinger

I våre Snart Mamma behandlinger bruker vi all vår erfaring for at du skal føle deg vel i denne fantastiske tiden. Vi tilbyr massasje for gravide; "Snart Mamma" fra 30 - 75 min. og fødselsforberedende akupunkturbehandling.

Massasje:

Kroppen går gjennom mange forandringer under graviditeten. Vektøkningen fører til belastning på muskler og ledd, og skjelettet og leddene blir løsere og mer fleksible. Økt væskeinnhold i kroppen sørger for at hjertet og nyrene jobber på spreng. Massasje stimulerer muskler og blodomløp, og gjør deg avslappet. Det skal også kunne hjelpe på smertene under fødselen. Det anbefales å gå til en profesjonell massør, men det er ingenting i veien for å få kjæresten til å gjøre det ;) Noen fraråder enkelte typer massasje i første trimester, så hør med legen din eller jordmor for å være på den sikre siden.

Jeg har spesialpute slik at du kan ligge på maven under massasjen.

 

Akupunktur for en bedre fødsel:

fra uke 35/36 tilbyr jeg modningsakupunktur eller fødselsforberedende akupunktur. Flere forskningsstudier viser at forebyggende akupunkturbehandling har en svært gunstig effekt på fødselen. Forskning viser at fødselen kan gå raskere, livmormunnen viser større grad av modenhet, at riene blir mer effektive, færre tilfeller av keisersnitt, mindre bruk av epidural, og færre fødsler som må settes i gang.

Rolig musikk og dempet belysning vil hjelpe deg til å slappe av under behandlingen.

Kjøp gavekort her

 

 

Åpningstider

  • Tirsdag og torsdag Bedriftsbehandlinger
  • Alle andre dager Se onlinebooking for ledig tid
  • 12/3 - 26/3 Stengt