Print

Mmmmassasje!

Noen grunner til at massasje er bra for deg:

Fremmer dyp hvile og restitusjon.
Øker utskillelsen av serotonin, oxytocin og dopamin.
Senker nivået av stresshormonet kortisol i kroppen.
Fremmer blod- og lymfesirkulasjon.
Kan bedrensøvnen.
Fremmer utskillelsen av endorfiner/"lykkehormoner" som har en smertelindrende effekt.
Kan ha en positiv effekt på angst og depresjon.
Kan styrke immunforsvaret.

I tillegg kan massasje løse opp i emosjonelle spenninger og blokkeringer. Berøring i form av lette strøk trigger endorfinene, som er kroppens naturlige smertestillende signalstoffer. Dette fører til ro og avslapning. Hardere massasje jobber dypere ned i musklene, og løser opp spenninger og stivhet. Jevnlig massasje bedrer immunforsvaret, forebygger muskelplager og motvirker stress. Vi tilbyr klippekort på massasje for deg som går jevnlig, det lønner seg.

Massasje er også bra under svangerskapet, her løser massøren opp i vond rygg/bekken, stive skuldre og nakke, og hovne legger. Jeg har lang erfaring med behandling av gravide, og bruker kun spesialprodukter slik at du kan føle deg helt trygg på at de ikke inneholder parabener eller kunstige tilsetninger. Rolige omgivelser, dempet belysning og behagelig musikk hjelper deg til å slappe av under massasjen.

Massasje er forebyggende, behandlende og rehabiliterende

Massasjebehandling er hovedsakelig strykninger, trykk og tøyninger  på kroppens mykdeler slik som hud, bindevev, muskler og blodkar. Gevinsten ved regelmessig massasje er at man reduserer spenninger og smerte i skuldre, nakke, rygg, hofte etc. I tillegg øker massasje blod- og lymfesirkulasjonen.

Vanlige årsaker for å oppsøke en massør er;

 

Alle trenger berøring

I tillegg til alle de fysiologiske fordelene, kan man føle seg emosjonelt mer balansert etter en avslappende og terapeutisk massasjebehandling. Berøring er noe vi alle trenger og svært mange får ikke dette viktige behovet dekket i sin hverdag.

N.B. Kun seriøse henvendelser!

 

Kjøp gavekort på behandling her

 

 

 

Se våre behandliger og priser

- Klikk her

Åpningstider

  • Tirsdag og torsdag Bedriftsbehandlinger
  • Alle andre dager Se onlinebooking for ledig tid
  • 12/3 - 26/3 Stengt