Print

Akupunktur

Effektiv behandlingsform. Les mer om akupunktur hos Bliss her.

Akupunktur

Akupunktør og massør Wenche Nygaard tilbyr både klassisk, og medisinsk akupunktur, i tillegg har hun kurs i kosmetisk akupunktur/Facial Enhancement Cosmetic Acupuncture. Akupunktur er en gammel kinesisk behandlingsform, som har eksistert i flere tusen år. Det skilles gjerne mellom to hovedformer av akupunktur: Klassisk akupunktur og medisinsk akupunktur. I sistnevnte gruppe kommer triggerpunktakupunktur/myofascial behandling/intramuskulær stimulering (IMS)/dry needling – kjært barn har mange navn… I kinesisk medisin kalles det for behandlig av ashipunkter .

Behandlingen foregår ved at små tynne nåler føres inn i akupunkturpunktene i huden på kroppens overflate. Sterile engangsnåler er påbudt. I tradisjonell kinesisk medisin defineres sykdom som ubalanser i kroppen, i en akupunkturbehandling søker man å gjenopprette balansen, slik at kroppen får hjelp til å helbrede seg selv. Vi tilbyr også modningsakupunktur/fødselsforberedende akupunktur fra uke 35/36.

Akupunktur brukes mot en rekke rekke plager, spesielt smertetilstander i muskler og ledd, hodepine,stressrelaterte plager, kvalme, reumatiske plager,urinveisinfeksjoner, allergier og bihulebetennelse. Akupunktur kan med fordel kombineres med andre terapiformer som massasje og kopping. De fleste føler dyp ro og velvære under en akupunkturbehandling.

Kosmetisk akupunktur/Facial Enhancement Cosmetic Acupuncture:

Kosmetisk akupunktur er det naturlige alternativet til fillere og innsprøytninger med f.eks. botox. Kosmetisk akupunktur stimulerer blodsirkulasjonen og bindevevet, slik at aldringstegnene blir mindre synlige, og huden får mere glød. Man bør regne med ca. 12 behandlinger, 2-3 g. i uken de første ukene, deretter ukentlige behandlinger de siste 6 behandlingene. Les om behandlimgen her

Se våre behandlinger og priser

- Klikk her

Åpningstider

  • Tirsdag og torsdag Bedriftsbehandlinger
  • Alle andre dager Se onlinebooking for ledig tid
  • 12/3 - 26/3 Stengt